SHOOTING DIRECTORS

Kenneth Sorento DFF

Kenneth er uddannet fotograf og tilrettelægger. Han har 17 års erfaring fra film og TV branchen og kaldes ofte ”den bedste VJ i Danmark”.

Kenneth arbejder med eget filmudstyr i high-end kvalitet: Sony F5 og Sony FS5 (4K Super 35 storsensorkameraer) og avancerede WisyCom microports med frekvensscanning så de kan bruges overalt på kloden.

Hans specialer er dokumentar, reportage og corporate.


Om sig selv siger Kenneth:

Personlig tekst:
Jeg går i tæt dialog med kunden/redaktionen om, hvordan vi fortæller historien og hvordan budskabet kommunikeres så det huskes af målgruppen. Det er afgørende for mig, at det æstetiske udtryk passer til den konkrete produktion og gør at den skiller sig ud fra mængden.
Jeg brænder for de stærke billedfortællinger, hvor indhold og form smelter sammen. For mig er billeder meget mere end ”dækbilleder” og illustration. Det er fortællinger i deres egen ret. Derfor ser jeg visualitet som indhold, og ikke bare som form.
En af mine styrker er den dynamiske reportage med sikker hånd. Jeg elsker det uforudsete og er god til at holde hovedet koldt og tage hurtige redaktionelle beslutninger, når virkeligheden udvikler sig i en anden retning end den forventede. Jeg er rutineret i at skelne mellem, hvornår jeg skal lade en situation udspille sig foran kameraet uden indblanding, og hvornår en grad af styring er påkrævet.
Jeg elsker udlandsopgaver og har stor erfaring med at arbejde under kaotiske forhold og i ekstreme klimaer "på kanten af verden". Jeg er særligt tiltrukket af de barskeste steder på kloden og har en stor kærlighed til Arktis og Grønland. Action, adventure og ekspeditioner er genrer jeg er vild med, men jeg holder i lige så høj grad af af den sanselige, stemningsfulde og poetiske tilgang.
Jeg er yderst ”driftssikker” og er anerkendt for altid at komme hjem med godt materiale uanset, hvor mange benspænd produktionen udsættes for. Jeg har Falck Offshore Safety Course til helikopter (militær og civil) og NAUI dykkercertifikat.

Se mere på www.sorento.dk
 

CV_Shooting Director Kenneth Sorento DFF_2016.pdf