SHOOTING DIRECTORS

Frederik Teglhus

Frederik Wolff Teglhus har arbejdet som fotograf, instruktør og klipper siden 2010, og har især erfaring inden for natur- og videnskabsformidling igennem sin baggrund som marinebiolog. Han har arbejdet på alt lige fra mindre web/tv film til længere dokumentarfilm og corporate.

Frederik er både vant til at arbejde alene og i produktionshold, og kan udfylde både rollen som fotograf, tilrettelægger, belyser, instruktør og på optagelser er han ikke bange for at give en hånd med hvad der nu er behov for det. Frederik har arbejdet i mange forskellige kulturer; Mongoliet, Afrika, Brasilien, Grønland over og under vand, og her igennem opbygget en god erfaring i at arbejde under pres og ekstreme forhold.

Frederik har bla. arbejdet med Anders Drud Jordan bla. Underground Channel og reklamefilm for Naturhistorisk Museum, og er i gang med at lave en film om hvaler med Paul Nicklen, naturfotografen fra National Geographic.

Frederik har hovedsagligt arbejdet på Sony FS7, Sony A7S, Sony PMW200, Canon C300, Canon 5D, Panasonic GH4, BMCC og BMPC.

Frederik klipper iøvrigt også i Premiere Pro og Final Cut.